NOI PUNCTE DE LUCRU ÎN JUDEȚ

0
43

Reprezentantii Adunarii Generale a Actionarilor de la Compania de Apa Buzau au aprobat deschiderea a 7 puncte de lucru, în mai multe localități din județ. Personalul care va lucra la aceste centre zonale este cel care a deservit pana in prezent rețeaua și serviciul. În caz de nevoie, in anumite zone va fi delegata o persoana pentru o perioda de cateva luni.

Compania de Apă Buzău va înfiinţa noi puncte de lucru în mai multe zone din județul Buzău. Este vorba despre localitățile Măgura, Ciuta, Năeni, Fintești, Cozieni, Padina și Calvini. Înființarea acestora a fost aprobată de membrii Adunarii Generale a Actionarilor de la Compania de Apa Buzau în cadrul ședinței de ieri, ce a avut loc la sediul instituției. În ceea ce privește personalul care va lucra în aceste puncte de lucru, conducerea Companiei de Apă Buzău se are in vedere detasarea unor angajati pentru anumite perioade de timp, astfel incat sa fie oferite toate serviciile conform contractelor.

In momentul de fata, potrivit conducerii Companiei de Apa Buzau se fac toate demersurile necesare pentru inventarierea tuturor activelor, pentru o perioadă de maxim 6 luni. Totodată, reprezentantii institutiei spun ca fac anumite calcule pentru a vedea, pentru viitorul apropiat, ce lucrări ar urma să se facă în cele 7 localități, precum și valoarea acestora.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ