NOI RĂFUIELI ÎNTRE PRIMAR ȘI COMP. DE APĂ! Semne de conciliere din partea societății

0
67

Un nou episod al războiului dintre primarul Constantin Toma și directorul Companiei de Apă se duce în aceste zile. Ieri, la toți aleșii locali și la redacții a ajuns o scrisoare de conciliere semnată de Ionel Tescaru în care se arată că mai multe hotărâri ale Consiliului Local Municipal care vizau diferite măsuri pe care edilul dorea să le impună în cadrul Companiei au fost anulate de instanțe.
Scopul general pe care îl urmărim, prin intermediul acestei scrisori deschise este de a încheia disputa publică și juridică ce s-a creat în jurul Companiei de Apă. Considerăm că este în beneficiul tuturor – consumatori, autorități locale, operator – să reconstruim relația dintre Compania de Apă și acționarul majoritar, bazându-ne pe patru principii: respectarea legalității, buna-credință reciprocă, transparența decizională și voința de a oferi condiții civilizate pentru cetățenii pe care îi deservim cu toții, se arată în scrisoare Companiei de Apă.
De cealaltă parte, primarul Constantin Toma vorbește și de o întâlnire a directorului Tescaru cu aleșii locali, în cadrul căreia consilierilor li s-ar fi cerut practic o conciliere.
Ba mai mult, Constantin Toma nu vede o conciliere între el și directorul Tescaru, iar în plus îl acuză pe șeful Companiei de Apă că încearcă să atragă de partea sa mai mulți aleși locali.
Până acum, toate disputele dintre primarul Constantin Toma și directorul Ionel Tescaru s-au finalizat cu plângeri în instanță.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ