NOI TARIFE, LA SPITALUL JUDEȚEAN

0
1256

Spitalul Județean de Urgență Buzău a publicat pe site-ul instituției tarifele pentru anul 2020 pentru diverse servicii medicale. De asemenea, în cadrul listei se regăsesc și prețurile pentru serviciile medicale solicitate la cerere în ambulatoriul unității spitalicești.
S-au stabilit tarifele pentru serviciile la cerere la Spitalul Județean Buzău, pentru anul în curs. Taxele sunt în acord cu legislația în vigoare și au primit aprobare prin hotărâre a Consiliului Județean. Sumele încasate reprezintă venituri proprii ale unității medicale și vor forma o sursă în vederea creșterii actului medical.
Astfel, pentru anul acesta, parcarea în curtea spitalului va fi de 3 lei, în limita locurilor disponibile. Pentru documente xeroxate, taxa este de 0.5 lei. De asemenea, o copie a rezultatului CT pe format electronic – CD este de 4 lei. Taxa de însoțitor este de 15 lei. Dacă însoțitorul dorește să i se asigure și masa, taxa percepută va fi de 30 de lei.
De asemenea, pe site s-au publicat și tarifele practicate în ambulatoriul de specialitate.
De exemplu, efectuarea unui RMN costă între 450 și 850 de lei, în funcție de serviciul solicitat. O consultație la cardiologie între 40 și 70 de lei, în funcție de tipul consultației.
Unele tarife au crescut, însă nu semnificativ.
Prețuri ceva mai mari sunt la Maternitate. La cerere, o ecografie 3D este mai scumpă cu 50 de lei față de 2019, adică 400 de lei. Taxa pentru un chiuretaj, consultație și anestezie generală 600 de lei, iar pentru anestezie locală 400 de lei, prețul crescând tot cu 50 de lei față de anul trecut.
Lista poate fi consultată integral pe site-ul Spitalului Județean.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ