NOI TRASEE RURALE

1
846

Trans Bus va opera și în alte comune. De curând, au fost primite în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară încă trei localități buzoiene, unde autobuzele din municipiu vor circula de la 1 aprilie. În plus, alte 5 comune au depus solicitare către operatorul de transport de a introduce trasee și pe ruta lor.
Trans Bus continuă să se extinde pe noi trasee din zona ruală. După ce a înființat linii spre toate comunele limitrofe municipiului Buzău, operatorul de transport a început să se extindă pe distanțe cât mai lungi. De la 1 aprilie, mijloacele de transport ale Trans Bus vor avea linii către comunele Stâlpu, Merei și Cernătești. În plus, călătorii vor beneficia de condiții mai bune de transport pentru că cele mai vechi dintre autovehicule vor fi înlocuite.
Pentru că locuitorii comunelor în care a început să opereze Trans Bus s-au declarat mulțumiți de condițiile de transport și de orarul de circulație, și alte localități și-au exprimat intenția de a adera la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară. Alte cinci comune se află pe lista Trans Bus.
Totodată, începând cu data de 1 martie, Trans Bus a înființat o nouă linie de transport în comun – ,,Zona 122” – care va face legătura dintre stațiile Micro 14, Camelia, Sala Sporturilor, Dorobanți, Micro 5, Șoseaua Brăilei, Mihai Viteazu cu Zona Industrială și Șoseaua Spătarului.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ