NORMĂ DE HRANĂ PENTRU POLIŢIŞTII LOCALI

0
939

Poliţiştii locali vor primi bani în plus la salariu. Consiliul local Municipal a aprobat acordarea normei de hrană care înseamnă peste o mie de lei în plus la salariu. Decizia, care nu fost pe placul tuturor consilierilor a fost luată pentru că aşa prevede legea.
Angajaţii Poliţiei Locale Buzău vor primi salarii, considerabil mai mari, după ce Consiliul Local Municipal a votat în şedinţa ordinară de joi, acordarea normei de hrană, în bani. Decizia a fost luată conform legii, astfel fiecare poliţist local va primi lunar, peste 1 000 de lei în plus.
Mărirea salariilor prin acordarea normei de hrană nu a fost pe placul tuturor consilierilor. Unii s-au arătat nemulţumiţi de activitatea Poliţiei Locale, în comunitate.
Având în vedere prevederile legale, norma de hrană se cuvine angajaţilor Poliţiei Locale, fiid o structură de ordine şi siguranţă publică. Calculul cuantumului lunar al valorii financiare se face pe baza foii colective de prezenţă prin determinarea zilelor calendaristice aferente perioadei lucrate. Norma de hrană se acordă poliţiştilor locali potrivit proiectului de hotărâre aprobat pentru şase luni, începând cu luna februarie.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ