NOTELE ȘI ABSENȚELE ELEVILOR, ON-LINE! PĂRINȚII TREBUIE SĂ ACHITE 7 LEI/LUNĂ

0
165

18 profesori buzoieni au fost prezenți luni la o unitate de învățământ din Iași pentru a se informa asupra platformei electronice de management educațional. În fapt, este vorba despre un program IT destinat creșterii interactivității dintre profesori, elevi și părinți. Profesorii vor primi câte o tabletă, iar părinții vor putea accesa programul de pe un telefon sau calculator conectat la internet. În orice moment profesorul poate trimite un mesaj părintelui și de asemenea poate primi răspuns. Prin intermediul programului, părinții pot vedea în timp real notele, absențele și diverse informații postate de profesori despre elevi.
În școlile în care platforma a fost aplicată absenteismul școlar s-a redus considerabil .
C-tin Toma este cel mai important susținător al implementării acestui sistem la unitățile de învățământ din municipiul Buzău. Primarul a explicat că o astfel de unealtă este utilă pentru elevi și în alegerea viitoarei facultăți și profesii.
Platforma se poate aplica pentru toți elevii, de la clasa zero până la a douăsprezecea. Există și un cost pentru părinți, de 7 lei pe lună.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ