NOUA ORGANIGRAMĂ A POLIŢIEI LOCALE, APROBATĂ! Fănică Bîrlă s-a răzgândit și a votat ”pentru”

0
78

Noua organigramă a Poliției Locale a fost astăzi aprobată. Față de ședința precedentă, Fănică Bîrlă a fost de acord cu proiectul inițiat de primar, în timp ce trei consilieri liberali au absentat. În aceste condiții, proiectul ce prevede noua organigramă a Poliției Locale a fost aprobat.
Noua organigramă propusă de Executivul de la Palatul Comunal pentru Poliţia Locală a fost supusă la vot în şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Buzău de astăzi. Votul a fost reluat după ce în precedenta şedinţă ordinară a CLM s-a înregistrat în premieră un vot de 11 la 11. Atunci au votat împotrivă consilierii municipali ai Opoziţiei reprezentaţi de cei ai PSRO, PMP, independentul Constantin Ionescu şi, surprinzător, de PSD-istul Fănică Bîrlă, dar şi de colonelul ALDE, Mihail Alexandru. Astăzi, însă Fănică Bîrlă și-a schimbat radical viziunea și a votat pentru.
Pentru că proiectul a fost aprobat, peste 300 de polițiști locali își vor pierde locurile de muncă, începând chiar de săptămâna viitoare, când vor primi preavizele. În aceste condiții, primarul Constantin Toma se așteaptă ca și acest proiect să fie contestat în instanță de cei vizați de concediere.
Proiectul de astăzi privind noua organigramă a Poliției Locale a fost votat de toți consilierii PSD și cei ai ALDE, în timp ce aleșii Opoziției au votat împotrivă.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ