“NOUL BUTE” PLÂNS DE NUME GRELE ALE SPORTULUI! Dispariţia prematură lui Ţîru a provocat râuri de lacrimi

0
132

Mii de oameni plâng după lupta dată cu destinul şi pierdută de buzoianul Răzvan Ţîru. Tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa tânărul luptător de K1 a adus o durere imensă în sufletul familiei, a prietenilor dar şi a colegilor şi a antrenorilor de la clubul SuperKombat. Aceştia împart durerea cu nume mari ale sporturilor de contact din România, care regretă enorm dispariţia prematură a buzoianului.
Cezar Gheorghe, antrenorul lui Răzvan Ţîru de la Academia SuperKombat, fost sportiv de performanţă, cel mai cunoscut arbitru român din K1 cu peste 1000 de meciuri arbitrate, a fost devastat de vestea dispariţiei buzoianului.
„Era garantat campion mondial. În doi ani ajungea campion mondial. Un băiat ca el nu ştiu dacă o să mai văd în viaţa mea”
Antrenorul federal de box, Gheorghe Simion a fost unul dintre oamenii alături de care Răzvan a avut o relaţie foarte apropiată, mai ales de la “înregimentarea” în Academia SuperKombat.
„O valoare ca el (Răzvan Ţîru) se naşte o dată la zece ani”
Printre antrenorii buzoianului s-a numărat şi Leonard Doroftei, singurul român campion mondial WBA, IBF şi WBC.
„Putea oricând să zâmbească, oricât de greu ar fi fost antrenamentul. Din păcate… l-am pierdut.”
Cei doi antrenori ai săi de la Buzău, Iulian „Muşchi” Mihalacea şi Dănuţ Mihalache şi-au găsit cu greu cuvintele. Îndureraţi, cei doi sunt în continuare vizibil afectaţi de nefericitul eveniment. Prietenii au realizat o pagină de facebook in memoriam, acolo unde, la fel ca pe pagina personală a buzoianului, au curs mesajele de condoleanţe.
AMBIANŢĂ CU MESAJELE DE PE FACEBOOK – AM FĂCUT EU PRINTSCREEN-URI, PE UN FOND MUZICAL ADECVAT 10-15 SECUNDE

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ