NOUL PREFECT A DEPUS JURĂMÂNTUL Prezență numeroasă la ceremonia de învestire

0
152

Noul prefect al judetului a depus astăzi jurământul de credintă pentru functia pe care a primit-o. Carmen Ichim a fost oficial învestită în postul de conducere de la Casa Albă în prezenta unui reprezentant al Ministerului de Interne. Pentru început, Carmen Ichim si-a trasat deja câteva obiective.
Ceremonia de învestire a noului prefect s-a bucurat de o prezență numeroasă. În sală au fost prezenți angajații Gărzii de Mediu, instituția în care a activat Carmen Ichim în ultimii 20 de ani, angajați ai Prefecturii, dar și primari și șefi de instituții deconcentrate, care urmează să colaboreze cu noua șefă de la Casa Albă. Carmen Ichim a depus jurământul de credință în fața unui reprezentant al Ministerului de Interne.
Carmen Ichim are experiență în administrația publică, dar nu a mai ocupat niciodată o funcție în cadrul Prefecturii. Însă noua prefectă a studiat deja câteva dintre problemele cu care se confruntă instituția și și-a trasat primele obiective.
Carmen Ichim urmează să conducă vineri prima ședință a Colegiului Prefectural, cea în care sunt prezenți la raport reprezentanți ai fiecărei instituții deconcentrate. Locul de comisar șef al Gărzii de Mediu este ocupat, începând de astăzi, de Lenuța Barac, angajată în cadrul instituției de 12 ani.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ