NOUL PREFECT ARE CABINET! Un jurnalist și un fost director printre membrii Cancelariei

0
373

Noul prefect al județului Buzău, Carmen Ichim, a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, membrii Cancelariei Prefectului. Conform legii, trimisul Guvernului în teritoriu își poate înființa un compartiment organizatoric distinct, care să cuprindă funcții de execuție, cum ar fi cele de director al cancelariei, consultant și secretar. La o săptămână distanță de momentul în care noul prefect a depus jurământul, a fost stabilită și componența cabinetului de la Casa Albă. Astfel economistul Marilena Camelia Secuiu a fost numită director al Cancelariei Prefectului.
Un nume de notorietate din componența Cancelariei Prefectului este Cornel Diaconiță, fostul director al SC. Piețe, Tîrguri și Oboare. Consilierul județean va ocupa și funcția de consilier – manager pe administrație publică.
Consultantul prefectului și în același timp purtătorul de cuvânt al instituției este Gabriel Cozma, jurnalist cu state vechi în media locală.
Reprezentanții Prefecturii au mai precizat că instituția se confruntă cu o lipsă acută de personal în anumite servicii, motiv pentru care, cel mai probabil, vor fi organizate concursuri de angajări.
În următoarele zile, Cabinetul Prefectului va mai fi completat de către un secretar al cărui nume deocamdată rămâne necunoscut. Noul prefect al județului a făcut și o mișcare de imagine astăzi. Intrarea în Prefectură se va realiza pe ușa principală, cea care până acum era deschisă doar la momente festive.

FLORIN ZAFIU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ