NOUTATE DE SĂRBĂTORI

0
115

Consiliul Județean Buzău a alocat sume importante pentru organizarea evenimentelor prilejuite de Ziua Naţională a României dar şi pentru Sărbătorile de iarnă. Vorbim despre 450.000 de lei, cu 50.000 de lei mai mulţi decât anul trecut. Cei mai mulți bani au fost alocați pentru 1 Decembrie.

Consiliul Județean Buzău organizează și în acest an, o serie de manifestări specifice sărbătorilor de iarnă. Aleșii județeni au aprobat în ședința ordinară din această lună alocarea a 450 000 lei pentru organizarea manifestărilor legate de sărbătorirea Zilei Naționale a României și a sărbătorilor de iarnă. Față de anul trecut, suma este cu 50.000 de lei mai mare. Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a explicat că nu este obligatoriu ca toți banii să fie cheltuiți.

O noutate este că evenimentele din acest an se vor organiza nu doar în municipiul Buzău ci și în întreg județul.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Buzău nu îi vor uita pe cei mici. Mai exact, special pentru ei se vor organiza spectacole şi întâlniri cu Moş Crăciun dar se vor oferi şi daruri.

Şi în acest an, va fi organizat Târgul de Crăciun din curtea Muzeului, iar Consiliul Judeţean se va ocupa de iluminatul festiv al zonei.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ