NOUTĂȚI POLITICE LOCALE! CIP. ENE LA PMP. TOMA S-A ÎMPĂCAT CU NEAGU

0
117

Noutati remarcabile în ultimele zile pe scena politică locală. În mini-vacanța de Ziua Națională, conturile de socializare s-au umplut de poze care prezintă noi mișcări pe scena politică buzoiană. O fotografie postată de președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu îi arată dând mâna și zâmbind larg pe primarul Constantin Toma și președintele Consiliului Județean, Emanoil Neagu. Poza a fost surprinsă în preajma tunelului de lumini, din fața Muzeului Județean, iar martori ai împăcării dintre cele două notabilități locale au fost Marcel Ciolacu, și viceprimarul Ionuț Apostu.
În câștig a ieșit și PMP Buzău. Chiar în ultima săptămână de campanie electorală, organizația județeană a atras un membru cu notorietate. Este vorba de avocatul Ciprian Ene, trecut în ultimii ani pe la PDL și PNL. Acum, tânărul politician a ales să devină popular, iar dovadă stau fotografiile postate de președintele PMP Buzău, Adrian Mocanu.
Candidații PMP Buzău sunt sprijiniți și de consilierul independent Constantin Ionescu. Acesta s-a întâlnit în piața centrală cu Dorin Bădulescu. Cei doi au fost mulți ani colegi de partid la PNL, iar în ultima jumătate de an s-au despărțit de partidul la care au activat.

Denisa Irimia

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ