„NU AM MAI VĂZUT AȘA MAFIE”! STELA DUȚĂ RECLAMĂ UN ARBITRAJ TENDENȚIOS

0
246

Steluţa Duţă, cea mai cunoscută pugilistă din Buzău a părăsit Campionatul European de box feminin din Bulgaria încă din preliminarii. Arbitrii au hotărât, prin decizie unanimă, ca victoria să îi aparţină adversarei din Bulgaria. Înfrângerea a fost greu „digerată” de buzoiancă, care a părăsit ringul în lacrimi, fără să bată palma cu adversara.
Campionatul European de box feminin se va încheia mâine, iar ediţia din acest an consemnează cea mai slabă reprezentaţie a buzoiencei în întrecerile continentale. Duţa a contestat decizia federalilor şi a postat pe Facebook un text explicativ.
„Mă doare sufletul. Numai eu știu cât m-am chinuit, câte sacrificii am făcut. Numai Dumnezeu știe acest lucru. Și la Campionatul Mondial la fel mi s-a întâmplat. M-am apucat de acest sport pentru a mă realiza prin multă muncă, dăruire și uite ce fac arbitrii! Nu au frică de Dumnezeu! Nu am văzut mafie ca în box de când mă știu. Corupție mare în box! Mă doare sufletul rău!”
Postarea buzoiencei a primit sute de aprecieri şi mesaje de încurajare. Stela Duță pare decisă să îşi agaţe mănuşile în cui după experienţa nefastă din Bulgaria.

REP.: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ