NU ÎL VREA VICEPRIMAR

0
199

Consilierul local Silviu Roșioru ar putea fi noul viceprimar al municipiului Buzău, post rămas liber după demisia lui Andrei Neder. Însă, primarul Constantin Toma nu este deloc de acord cu această propunere. Ba mai mult, edilul spune că nu îi va da atribuții, ci cel mai probabil îl va însărcina cu udatul florilor din parcuri.
După demisia lui Andrei Neder din funcția de viceprimar al municipiului Buzău, Silviu Roșioru este cel desemnat să ocupe acest post. Consilierul local este din alt partid, PSRo, dar are semnat un protocol de colaborare cu ALDE, formaţiune care are rezervată poziţia de viceprimar, potrivit înţelegerii PSD cu ALDE la nivel naţional. Cu toate acestea, primarul Constantin Toma se declară împotriva alegerii lui Roşioru.
Există posibilitatea ca primarul Constantin Toma să nu aibă de ales și să accepte ca noul viceprimar să fie unul dintre cei mai vocali adversari ai săi din Consiliul Local. În acest caz, Constantin Toma susţine că nu îi va oferi multe atribuţii.
Pentru a fi ales viceprimar, lui Silviu Roşioru îi trebuie 12 voturi. În condiţiile în care liderii PNL au anunţat că nu vor vota pentru un nou viceprimar, Silviu Roşioru are nevoie de susţinerea consilierilor PSD.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ