NU SE VOR FACE CONCEDIERI! Personalul Centrelor 9 și 10, neschimbat

0
62

Trecerea centrelor 9 si 10 din subordinea Consiliului Judetean creează panică printre angajati. Oamenii se tem că odată cu acest transfer îsi vor pierde locurile de muncă. Consiliul Judetean dă asigurări că, cel putin anul acesta, structura institutiilor rămâne neschimbată si preluarea de către Inspectoratul Scolar se va face cu tot cu personal.
Consilierii județeni și-au dat acordul ca cele două centre care funcționează pe lângă Liceele pentru Deficienți de Vedere și de Auz să treacă în subordinea Inspectoratului Școlar. Însă decizia naște panică printre angajații care până acum erau remunerați de către Consiliul Județean. Oamenii se tem că își vor pierde locurile de muncă. Însă procedura de transfer către Ministerul Educației este una anevoioasă, iar conducerea Consiliului Județean dă asigurări că, cel puțin anul acesta, structura celor două centre va rămâne neschimbată.
Conducerea Inspectoratului Școlar nu a stabilit încă organigrama după care vor funcționa cantinele și internatele celor două licee speciale și nu s-a putut pronunța dacă se vor face concedieri sau din contră vor fi disponibile noi locuri de muncă.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ