NU VOR FUNCȚIA DE VICEPRIMAR

1
122

Liberalii buzoieni nu vizează funcția de viceprimar al municipiului Buzău. După scandalul izbucnit între Andrei Neder și primarul Constantin Toma este de așteptat ca secundul de la Palatul Comunal să își piardă fotoliul. În aceste condiții, se caută o altă persoană care să preia această funcție. Aleșii liberali din Consiliul Local nu vor desemna nicio persoană pentru a pentru a fi aleasă în această funcție.
Scandalul izbucnit, la începutul săptămânii, între viceprimarul Andrei Neder și primarul Constantin Toma creează deja discuții în plan politic. Este de așteptat ca, la următoarea ședință a Consiliului Local Municipal, să se ceară înlocuirea din funcție a lui Andrei Neder. În aceste condiții, liberalii buzoieni spun că vor fi de acord cu această propunere.
În același timp, liberalii nu vizează fotoliul de viceprimar. Aceștia nu vor face nicio propunere pentru această funcție, ba mai mult, spun că vor ieși din sală atunci când va fi desemnată persoana care ar urma să fie viceprimar.
În prezent, Partidul Național Liberal este reprezentat în Consiliul Local de șase consilieri.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. „Sebastian” Romanescu se batea ieri cu pumnii in piept pe platoul Dacia ca el se lupta cu psd si cu partidele satelit ale acestuia. Apoi da acel comunicat de presa ca va fi alaturi de consilierii psd la votul de debarcare a lui Neder. Apăi eu daca aș fi in locul lui nu aș mai iesi pe stradă de rusine la minciunile spuse oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ