NU VOR MĂȘTILE DE PROTECȚIE

0
22

Măștile distribuite gratuit prin Direcția de Asistență Socială nu sunt foarte căutate de beneficiarii din categoriile de persoane defavorizate. Din cele peste 6 000 de cutii a câte 50 de măști, numai aproximativ 2 000 au fost ridicate de beneficiari.
Distribuirea măștilor de protecție gratuite pentru patru categorii de persoane a început în luna septembrie septembrie. După aproape trei luni, în depozitul Direcției de Asistență Socială, mai sunt aproximativ 4 000 de cutii de măști de protecție. Conducerea instituției atrage atenția persoanelor care pot beneficia de aceste măști gratuite, să vină la sediul direcției pentru a le primi .
De luni până joi, între orele 8,30 și 16.00, beneficiarii sunt așteptați la sediul Direcției de Asistență Socială pentru a-și ridica cutia cu cele cincizeci de măști. Aceștia trebuie să dețină actul de identitate și cuponul care atestă că persoana respectivă face parte la una din cele patru categorii.
O soluție pentru ca aceste persoane să primească măștile cuvenite, este distribuirea lor la domiciliul beneficiarilor de către personalul Direcției de Asistență Socială.
Măștile primite gratis de beneficiari vor ajunge pentru o perioadă de două luni.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ