NUNTĂ CU PESTE 100 DE PERSOANE, STRICATĂ DE POLIŢIŞTI

0
68

De la începutul săptămânii, autorităţile au fost desfăşurat numeroase acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirii răspândirii virusului SarsCov2.
La activităţile desfăşurate au participat aproximativ 500 de politiști, jandarmi, polițiști locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă şi Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.
Au fost verificaţi peste 170 de agenţi economici şi au fost legitimate aproximativ 560 de persoane. În total, în această săptămână au fost aplicate 166 de sancţiuni contravenţionale în contextul pandemiei, în valoare totală de peste 91.000 de lei. Poliţiştii au dat amenzi şi la o nuntă care s-a desfăşurat joi, cu un număr mare de petrecăreţi.
Acțiunile vor continua și în perioada weekendului, iar polițiștii recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ