O BUZOIANCA DE 46 DE ANI S-A ARUNCAT IN FATA TRENULUI

0
519

Tragedie pe calea ferata in spatele Spitalului CFR. O femeie de 46 de ani din municipiul Buzau a fost lovita de tren. In urma cercetarilor se pare ca aceasta si-ar pus capat zilelor. Politistii iau in calcul varianta sinuciderii dupa ce mecanicul locomotivei ar fi declarat ca a vazut-o pe femeie cum s-ar fi aruncat cu buna stiinta in fata trenului.

Nenorocirea s-a produs in aceasta dupa-amiaza. Cursa unui tren care circula pe ruta Bucuresti Nord-Suceava a fost perturbata la intrare in Buzau. O femeie de 46 de ani din municipiul Buzau a fost lovita de tren. Mecanicul locomotivei, le-a declarat politistilor ca femeia ar fi stat ascunsa intr-o zona cu tufisuri si in momentul in care trenul s-a apropiat a sarit inaintea acestuia. Prea tarziu pentru mecanicul locomotivei sa mai poata incetini in conditii de siguranta pentru calatori. Impactul i-a fost fatal femeii. La fata locului a ajuns un echipaj de la Ambulanta insa medicii nu au mai putut face nimic si au declarat decesul. Oamenii care locuiesc in zona si au auzit ce s-a intamplat, refuza sa creada ca femeia ar fi putut recurge la un asemenea gest

Cei care vor face lumina in acest cazu sunt politistii care au demarat cercetarile insa pana acum toate indiciile arata ca femeia a premeditat acest lucru si este vorba despre o sinucidere.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ