O casă de vacanță făcută scrum la Odăile

0
23

Incendiile de vegetație nu se opresc
Un alt incendiu de vegetație uscată, de această dată localizat la nivelul comunei Odăile a mistuit o casă de vacanță și a distrus o linie de înaltă tensiune. Doar o minune a făcut ca nicio persoană să nu fie rănită. Primarul localității a declarat că cel mai probabil incendiul a fost provocat de o persoană cu scopul de a-și curăța terenul de paie.
După incendiile masive de la Beceni și Scorțoasa, un altul a fost înregistrat în comuna Odăile. Flăcările au ars din temelii o casă de vacanță și au afectat liniile de curent electric.
În jur de 130 de hectare au fost cuprinse de flăcări, atât pompierii cât și voluntarii din comună participând la o misiune de stingere dificilă din cauza vântului, care s-a întins și pe parcursul nopții.
Instituția Prefectului Buzău a anunțat sancțiuni drastice pentru toți cei care provoacă astfel de incendii de vegetație uscată. În ultimele săptămâni sute de hectare de teren au fost incendiate la Beceni și Scorțoasa, autoritățile încercând la acest moment să dea de urma celor care se fac vinovați.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ