O mama și doi copii au scăpat ca prin minune după accident! Început de săptămînă cu accidente rutiere și victime

0
83

O femeie în vîrstă de 38 de ani împreună cu cei doi copii ai săi au fost răniți ieri seară după ce a pierdut controlul volanului iar mașina pe care o conducea s-a răsturnat în afara părții carosabile. Cei trei au scăpat ca prin urechile acului ajungînd doar cu răni ușoare la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Femeia ar fi vrut să evite un cîine moment în care s-a pierdut cu firea și a pierdut controlul volanului. Începutul de săptămînă a fost unul de altfel încărcat din punct de vedere al evenimentelor rutiere. Un alt accident a fost produs de un teribilist în această dimineață.
Au scăpat ca prin urechile acului după accident, o femeie în vîrstă de 38 de ani din Buzău împreună cu cei doi copii ai săi în vîrstă de 3 respectiv 9 ani. Conducătorul auto care se deplasa ieri seară pe DN 2 B dinpre Buzău către Brăila a pierdut controlul volanului în zona Avicola și a ajuns în șanț. Femeia a dorit să evite impactul cu un cîine dar a pierdut controlul volanului iar din pricina carosabilului umed s-a răsturnat. Ca prin minune, spun martorii, cei trei pasageri au ieșit din mașină, un Matiz cu numere de Ilfov, teferi și nevătămați. Totuși pentru cîteva răni ușoare și sperietura prin care au trecut, femeia împreună cu cei doi copii, a fost transportată la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri.
Soțul femeii, ajuns la locul accidentului, a declarat că cei trei au scăpat ca prin minune în urma accidentului și sunt în afara oricărui pericol.
De altfel începutul de săptămînă a fost caracterizat de mai multe evenimente rutiere petrecute pe raza județului Buzău. Două dintre ele s-au petrecut între localitățile Potîrnichești și Gura Cîlnăului pe DN2 E85. Primul dintre ele a fost o tamponare între o dubă și un autoturism. Circulația pe ruta Buzău-Râmnicu Sărat s-a desfășurat cu dificultate iar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cel de-al doilea a fost produs de o tânără în vîrstă de 23 de ani care a pierdut controlul volanului, neatentă la primul eveniment rutier avut loc pe aceeași șosea. Femeia a ieșit în afara șoselei și a accidentat patru persoane. Un alt accident a avut loc ieri în jurul orei 17.30 pe DN2 E85 în afara localității Sinești. Nu s-a produs pe raza județului dar în accident a fost implicat un jandarm buzoian în vîrstă de 45 de ani care se întorcea de la București alături de mama sa, ambii pasageri într-o mașină condusă de un alt buzoian în vîrstă de 42 de ani. Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Urziceni către Bucureşti, în afara localităţii Sineşti, un tînăr de 24 de ani, din judeţul Suceava, a derapat şi a intrat pe contrasens, lovind puternic mașina condusă de bărbatul de 42 de ani, din judeţul Buzău. Din accident a rezultat decesul jandarmului de 45 de ani, Ionut Irimia, angajat al Serviciului de Pază din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău și vătămarea corporală a mamei sale, în vîrstă de 69 de ani, a conducătorului auto de 42 de ani şi a unui tînăr de 26 de ani, din judeţul Bacău, pasager în autoturismul care a ajuns pe contrasens. Accidentele au continuat în această dimineață tot pe DN2 E 85 în zona podului de la Mărăcineni. Un teribilist aflat la volanul unei mașini de teren a traversat pur și simplu scuarul care delimitează cele două sensuri de mers și a tamponat două autovehicule.
Polițiștii recomandă atenție în trafic mai cu seamă atunci cînd carosabilul este umed.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ