O NOUĂ CALE A EROILOR

0
197

După Calea Eroilor, în municipiul Buzău se va mai amenaja o altă arteră etalon. Vorbim despre Bulevardul Unirii, intrarea in oraș dinspre podul de la Mărăcineni, care a intrat în atenția autorităților locale. După montarea avionului în intersecția din zona hypermarketurilor, șefii din Palatul Comunal s-au gândit să dea o nouă față și intrării in oraș, dinspre Șoseaua europeană. Strada va fi modernizată și va primi numele de Calea Aviației.
Buzoienii se vor putea plimba pe o nouă arteră modernă, precum Calea Eroilor. Autoritățile locale sunt decise să extindă modelul Căii Eroilor la nivelul altor străzi din municipiu și astfel să modernizeze principalele porți de intrare în oraș. Vizată de schimbare este intrarea în oraș dinspre Mărăcineni, ce va fi reabilitată în același stil urbanistic implementat anul trecut. Intrarea în oraş va avea o tematică specială.
Porţiunea dintre podul Mărăcineni şi rondul de la avion ar urma să treacă printr-un amplu proces de reabilitare şi modernizare, la final devenind o copie fidelă a tronsonului din bariera Ploieşti.
Modernizarea Căii Eroilor s-a realizat anul trecut, iar autoritățile au anunțat la acea vreme că va deveni strada etalon pentru municipiul Buzău.

Denisa Irimia/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ