O NOUĂ FAȚĂ

0
52

Cunoscut drept ,,spital al săracilor”, unitatea medicală CFR dorește să –și schimbe acest ,,renume”. Prin urmare, aceasta va intra într-un amplu proces de modernizare, pornind de la refacerea secției de chirurgie, până la achiziționarea de aparatură modernă. Primele lucrări de modernizare au fost făcute anul trecut la secția de interne, iar în prezent, în Spitalul CFR s-au modernizat grupurile sanitare.

Un alt pas important a fost achiziționarea unei aparaturi moderne în secția de chirurgie a spitalului. Anul trecut a fost cumpărat, cu peste 40.000 de euro, un aparat cu ajutorul căruia se pot efectua intervenții chirurgicale. Totodată unitatea medicală mai beneficiază de un ecograf de ultima generatie, in valoarea de aproape 40.000 de euro, cu ajutorul căruia pot fi făcute investigații mult mai precise.

Conducerea unității spitalicești intenționează ca de anul viitor să mai achziționeze și alte aparaturi medicale moderne pentru a oferi servicii tuturor buzoienilor.

Spitalul CFR Buzău este secția exterioară a Spitalului Regionalei CF Galați și a revenit în subordinea Ministerului Transporturilor, în 2014.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ