O NOUĂ ORGANIGRAMĂ

0
74

Aleșii locali din comuna Padina au adoptat în cadrul ședinței Consiliului Local din data de 14 februarie, o nouă organigramă a aparatului administrativ. Potrivit acesteia, numărul de angajați este mai mic cu 2. Mai exact, în acest an a fost desființat un compartiment în care lucrau doi angajați ai primăriei Padina, preluați mai apoi de către Compania de Apă. La acest moment, potrivit organigramei, există 28 de posturi, dintre care 6 sunt vacante, în trei dintre compartimentele din cadrul Primăriei Padina. Astfel, la Compartimentul Taxe și Impozite și la cel de Dezvoltare Rurală ar fi nevoie de câte un angajat. Primăria Padina mai are nevoie de 4 angajați la Compartimentul Administrativ, pentru a completa organigrama cu 28 de posturi.

ŞOFER REŢINUT

Poliţiştii din Pogoanele au reţinut un tânăr de 18 ani, din C.A. Rosetti pe care l-au depistat băut la volanul unei maşini, pe raza localităţii Ruşeţu. Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul nu deţine permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea. Poliţiştii au dispus reţinerea tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice. A fost întocmit dosar penal, iar astăzi a fot prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pogoanele în vederea dispunerii de măsuri legale.

TÂNĂR GĂSIT SPÂNZURAT

Un tânăr de 23 de ani din Scurteşti, comuna Vadu Paşii, a fost găsit spânzurat, într-o anexă a  gospodăriei. El a lăsat un bilet de adio în care şi-a motivat gestul. El a scris că a avut un control la firma sa de proiectare care nu ar fi iesit foarte bine. Poliția și Parchetul au deschis un dosar pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul, însă, deocamdată, potrivit unor surse judiciare, singura ipoteză luată în calcul este sinuciderea.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ