O NOUĂ PROMOȚIE DE AVIATORI

0
75

Pe platoul din Piața Dacia, a avut loc festivitatea de înaintare în primul grad a promoției 2018 „Centenarul Marii Uniri” a absolvenților Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”. Ceremonia s-a desfășurat în prezența reprezentanților autorităților locale și a locțiitorului șefului Statului Major al Forțelor Aeriene.
O nouă promoție de tehnicieni ai Forțelor Aeriene a absolvit vineri Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri „Traian Vuia de la Boboc. Ceremonia de acordare a primului grad, celor 151 de absolvenți, s-a desfășurat dimineață pe platoul din Piața Dacia, în prezența oficialilor militari, a reprezentanților autorităților locale, a prietenilor și a rudelor tinerilor absolvenți.
Cel mai emoționant moment a fost, cu siguranță, acela când tinerii absolvenți au primit epoleții cu primul lor grad militar.
În cadrul ceremoniei au fost evidențiați cei mai buni absolvenți, pe fiecare specialitate și a fost desemnat șeful promoției 2018 al Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”.
Tinerii maiștri militari și subofițeri vor fi repartizați, și vor ajunge în scurt timp în unități ale Forțelor Aeriene, Navale sau Terestre, unde vor fi încadrați pe funcții, conform specializărilor dobândite în Școala militară de la Boboc.

Laurențiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ