O NOUĂ RUNDĂ DE ANGAJĂRI LA SPITAL! Se caută infirmiere, îngrijitoare, brancardieri

0
88

O nouă rundă de angajări organizată de Spitalul Județean Buzău. După ce a scos la concurs peste 40 de posturi dedicate asistenților, unitatea sanitară este acum în căutare de infirmiere, îngrijitoare și brancardieri. Concursul se va desfășura luna viitoare și sunt disponibile 57 de posturi.
După ce a fost anuntat concursul destinat asistenţilor medicali, Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău mai organizeaz un concurs de angajare tot în luna martie. Sunt vacante încă 57 de locuri pentru personalului medical auxiliar, respectiv infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, dar şi pentru personalul medical mediu. Astfel, sunt disponibile posturi pentru infirmirere debutante, pe mai multe secții ale Spitalului
Pentru îngrijitoare sunt disponibile 18 posturi. Pentru secţiile ATI şi Ambulatoriu Spital sunt libere două locuri pentru brancardieri. Totodată, sunt scoase la concurs pentru Unitatea de Primiri Urgenţe nouă posturi pentru asistenţi medicali, dintre care şase destinate debutanţilor şi trei pentru asistenţi medicali principali.
Pentru toate aceste 57 de posturi, înscrierea candidaţilor se va face până pe data de 3 martie. Concursul constă în trei etape succesive, respectiv selecţia dosarelor, proba scrisă, care va avea loc pe 13 martie, şi interviul, programat pe 17 martie.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ