O parte dintre victimele exploziei se simt mai bine

0
55

Pacienții în stare gravă, în continuare sub supraveghere medicală
Doi dintre pacienții internați la Spitalul Județean Buzău, în urma exploziei din localitatea Potoceni, asistenta medicală angajată la Unitatea de Primiri Urgențe și tatăl acesteia, continuă procedurile medicale iar starea lor de sănătate este din ce în ce mai bună. Ceilalți doi pacienți, între care proprietarul locuinței și soț al asistentei medicale, de asemena angajat al spitalului, sunt în continuare sub supravegherea medicilor în cadrul unităților din țară unde au fost transferați.
Asistenta medicală și tatăl acesteia răniți în explozia de la Potoceni, comuna Mărăcineni sunt stabili din punct de vedere medical, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean Buzău.
Ceilalți doi pacienți, între care și soțul asistentei medicale, de asemena angajat al spitalului, au fost transferați la scurt timp după explozie la Spitalul Județean Timișoara, respectiv București. Se află sub supraveghere medicală și sunt depuse toate eforturile astfel încât să fie stabilizați și scoși în afara pericolului.
O explozie puternică s-a produs marți noapte la o locuință aflată pe raza localității Potoceni din comuna Mărăcineni. Deflagrația s-a produs din pricina unei acumulări de gaze iar zgomotul s-a putut auzi pe o rază de câțiva kilometri. Suflul a fost atât de puternic încât una dintre ușile casei a fost pur și simplu smulsă și aruncată la o distanță considerabilă. În urma deflagrației au rezultat patru victime care s-au ales cu arsuri de gradul II și III. Inspectoratul Județean de Poliție Buzău a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și distrugere.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ