O SĂPTĂMÂNĂ DE TEATRU PENTRU TINERI ŞI NU NUMAI

0
46

Buzăul se pregătește pentru o săptămână plină de teatru. Ce de-a VII-a ediţie a festivalului Săptămâna Teatrului Tânăr, aduce pe scena Teatrului George Ciprian spectacole pentru copii, adolescenți și adulți cu suflet tânăr.
Începând cu data de 19 octombrie și până pe 25 octombrie, la Teatrul George Ciprian, buzoienii sunt invitați la Săptămâna Teatrului Tânăr, un festival de teatru ajuns la ediția a VII-a. Acesta se concentrează în jurul tinerilor artiști, cu toții absolvenți de UNATC.
Spectacolele îmbină o gamă largă de titluri și subiecte, producțiile având la bază texte clasice sau contemporane, toate fiind problematici de zi cu zi. Printre spectacolele ce fac programul festivalului, se regăsește și one-man-show susținut de actorul Tavi Costin în „Toate lucrurile minunate”. Spectacolul se joacă pe gradene și este o confesiune intimă despre depresie și toate motivele existente pentru a o depăși.
Nici copiii nu au fost uitați, iar organizatorii au pregătit pentru publicul mic două povești emoționante cu secția de Păpuși a Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești, dar și spectacole pline de aventură: „Aventura lui Peter Pan” și „Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama” – un spectacol cu tehnologie nouă, 3D.
Festivalul „Săptămâna Teatrului Tânăr” este un eveniment ce-și propune să prezinte publicului buzoian tânăra generație de actori, regizori și scenografi, cu ale lor viziuni novatoare, interpretări distincte și universuri scenice actuale.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ