O SINGURĂ MEDIE DE 10, LA NIVELUL JUDEȚULUI BUZĂU

0
24

Eleva surprinsă de performanță

Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Naţională pentru judeţul Buzău. Potrivit edu.ro, în Buzău un singur elev a reușit media de 10 și provine din Școala Gimnazială Căpitan Aviator „MIRCEA T. BĂDULESCU”. Este vorba despre Noemi Radu, șefă de promoție la școala din municipiul Buzău.
O singură medie de 10 pentru județul Buzău în urma Evaluării Naționale iar media a mers către Noemi Radu. În ciuda faptului că a terminat școala cu media 10 a avut emoții în timpul probelor și nu se aștepta la un astfel de rezultat.
Noemi Radu pictează ori scrie poezii în timpul liber. Acum și-a îndeplinit două mari dorințe, una de a înregistra un rezultat cât mai bun la Evaluarea Națională și cea de-a doua, de a se înscrie la un liceu din Capitală.
Directorul școlii gimnaziale din care eleva face parte a declarat că Noemi ar putea urma orice carieră în viață având în vedere pregătirea și cunoștințele de care a dat dovadă.
Următoarele două medii după cea maximă sunt de 9.87 obținute de un elev de la școala din Siriu și altul de la Școala George Emil Palade. Cea mai mică medie obținută la Evaluarea Națională în Buzău este de 1.25 și aparține unui elev de la Școala Năeni.
Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ