OBIECTIVE IMPORTANTE

0
221

Două drumuri comunale de maximă importanță pentru oamenii din comuna Pardoși au fost reabilitate de administrația locală prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Totodată, în vizorul primăriei mai sunt și unele proiecte extrem de importante ce vizează ulițele din comună. O investiție importantă a fost refacerea cu fonduri europene a unui tronson, pe o lungime de 3,6 kilometri.

Infrastructura rutieră din localitățile județului Buzău, a reprezentat în permanență prioritatea numărul unu al primăriilor. La Pardoși, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală au fost reabilitate două drumuri comunale și totodată s-a construit un pod. Valoarea totală a acestor investiții depășește 5 milioane de lei.

O investiție importantă ce a fost finalizată se referă la refacerea, cu fonduri europene, a unui alt tronson pe o lungime de 3,6 kilometri.

În vizorul administrației locale din Pardoși sunt și ulițele din comună. Proiectele sunt făcute în cea mai mare parte. Unele dintre acestea așteaptă deja avizul Ministerului Dezvoltării, pentru a fi cuprinse în  Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

O veste importantă este că există căi de acces între satele din comuna Pardoși. Mai exact, locuitorii din satele Chiperu, Costomiru, Pardoși Valea lui Lalu și Valea Șchiopului nu pot spune că sunt izolați de lumea civilizată.

 Ploile torențiale ce au căzut în aces an în județul Buzău nu i-au afectat pe locuitorii comunei Pardoși. Există însă o situație, care nu este foarte gravă, și care poate fi remediată doar de către Consiliul Județean Buzău.

Investițiile primăriei Pardoși mai includ sistemul public de iluminat, lucrări de modernizare a dispensarului uman precum și refacerea sistemului de iluminat al administrației locale.

(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ