OFERTĂ DIVERSIFICATĂ DE BRAZI

0
268

Ofertă bogată şi pentru toate buzunarele, de pomi de Crăciun. În piaţă sau la pepiniera Direcţiei Silvice, brazii pot fi cumpăraţi la preţuri ce pornesc de la 30-40 de lei, până la peste 200 de lei.

Direcţia Silvică Buzău comercializează ca în fiecare an, brazi de Crăciun, din cultura proprie din zona Simileasca. Specialiştii spun că pe piaţă nu ajung brazi tăiaţi din pădure, ci numai din culturile specializate, arbori ajunşi la maturitate, precum şi brazi în coş de nuiele, ce pot fi replantaţi după ce au împodobit casele de sărbători. Preţurile, sunt cuprinse între 65 de lei şi pot ajunge chiar la 250 în cazul brazilor înalţi, în coş.

Oferta este completată de comercianţii din zona Pieţei Centrale. Aceştia spun că vânzările merg bine şi că buzoienii preferă brazii româneşti.

Cei care nu îşi permit câteva zeci de lei pentru a cumpăra un pom de Crăciun, pot aduce în casă mirosul proaspăt de brad cu doar trei-patru lei, cu cât se vând în piaţă crenguţele de cetină, alături de tradiţionalele ramuri de vâsc.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ