OFICIAL! CARMEN ICHIM REVOCATĂ DIN FUNCŢIA DE PREFECT

0
103

Carmen Ichim nu mai este prefect al judeţului Buzău. Revocarea sa din funcţie a devenit oficială marţi seară, la finalul şedinţei de guvern în care a fost adoptată o hotărâre în acest sens. Locul din fruntea Prefecturii a rămas neocupat, pentru că Executivul nu a desemnat o persoană care să o înlocuiască pe Carmen Ichim.
Prefectul judeţului Buzău, Carmen Ichim şi-a pierdut funcţia, la pachet cu alţi prefecţi şi subprefecţi din ţară. Revocarea prefectului de Buzău, care era, de altfel previzibilă, a venit ca urmare a unei hotărâri a Guvernului, adoptată în şedinţa de marţi. Conform documentului, încetează exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Buzău de către Ichim Carmen-Adriana. Pentru fostul prefect, revocarea din funcţie nu a fost o surpriză. Într-o conferinţă de presă organizată marţi, înaintea şedinţei de Guvern ea şi-a prezentat bilanţul activităţii la Casa Albă şi a spus că se aşteaptă să fie dată jos din funcţie.
Carmen Ichim va reveni pe postul de comisar şef al Gărzii de Mediu, pe care îl ocupa în momentul numirii în fruntea Prefecturii judeţului. Funcția de prefect, rămasă vacantă, este dorită de actualul subprefect Leonard Dimian, susținut de ALDE, însă o numire în acest sens nu a fost făcută în şedinţa de Guvern de marţi.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ