OLIMPICII AU FOST PREMIAŢI DE CONSILIUL JUDEŢEAN

0
131

Performanţa şcolară a fost premiată, miercuri, de Consiliul Județean, în cadrul unei ceremonii. După ce au muncit un an și au obținut rezultate deosebite la concursuri şi olimpiade, atât elevii, cât și profesorii coordonatori au fost recompensați cu premii în bani, diplome și cadouri.
Au muncit şi s-au remarcat la olimpiade şi concursuri şcolare, iar miercuri au fost premiaţi de Consiliul Judeţean pentru rezultatele deosebite obţinute în cursul acestui an. Este cazul a peste 50 de elevi buzoieni, care au câştigat premii la concursuri naționale şi internaţionale, făcând cinste şcolilor din care provin, dar şi judeţului. Şi aproape 40 de cadre didactice au fost felicitate şi premiate pentru munca depusă împreună cu elevii pentru ca aceștia să obțină premii la olimpiadele internaţionale şi naţionale, în decursul anului şcolar 2018- 2019.
Conducerea Inspectoratului Şcolar a avut numai cuvinte de laudă pentru olimpici şi a apreciat creşterea numărului de premianţi.
Laureaţii spun că stimulentele oferite de Consiliul Judeţean sunt bine-venite şi că astfel simt că efortul lor este apreciat.
Cadrele didactice privesc cu mare mândrie către realizările elevilor pe care îi pregătesc și, în același timp, culeg roadele muncii și implicării lor alături de copii.
Anul acesta rezultatele la olimpiadele internaţionale au fost răsplătite cu câte 600 de lei, atât pentru elevi, cât şi pentru profesori, indiferent de locul obţinut. De asemenea, câştigătorii olimpiadelor naţionale și îndrumătorii lor au fost recompensaţi cu sume de bani în funcţie de premiul obţinut. Este vorba despre 500 lei pentru premiul I, 400 lei pentru premiul II și 300 lei pentru premiul III. În total, Consiliul Județean Buzău a acordat premii în valoare de 38.000 lei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ