OMAGIU ADUS CADRELOR MEDICALE

0
157

Zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri, militari şi poliţişti locali s-au aliniat în faţa Spitalului Judeţean şi au dat onorul cadrelor medicale, în semn de respect şi mulţumire pentru efortul pe care îl depun în aceste zile, extrem de grele. Emoţionaţi de gestul de solidaritate, medicii şi asistentele le-au mulţumit la rândul lor, oamenilor în uniformă, cu aplauze.
S-au derulat momente emoţionante vineri, în faţa Spitalului Judeţean. Cadre ale Ministerului de Interne, militari din Ministerul Apărării Naţionale s-au aliniat în faţa unităţii medicale şi i-au salutat pe medicii şi asistenţii, aflaţi in tura.
Gestul i-a luat prin surprindere pe angajaţii Spitalului Judeţean. Ei le-au adus mulţumiri tuturor celor care se gândesc la ei şi le sunt alături.
Angajații au lăsat munca pentru câteva momente şi au ieşit în curtea spitalului unde i-au aplaudat pe cei care le-au dat onorul.
Echipajele, au stat un sfert de oră in fața clădirii Spitalului Județean de Urgență cu girofarurile şi sirenele pornite, în semn de solidaritate și de respect pentru efortul pe care personalul medical îl depune în aceste zile.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ