OPTIMISM PRINTRE LIBERALI

0
91

Liberalii buzoieni au aşteptat după închiderea secţiilor de votare, plini de optimism rezultatele sondajelor de opinie realizate în ziua alegerilor prezidenţiale. Rezultatul care îl clasează pe candidatul PNL, Klaus Iohannis pe primul loc în preferinţele electorale ale celor care au votat duminică, nu i-a luat prin surprindere pe membrii PNL Buzău. Ei spun, însă că trebuie se mobilizeze, în continuare, în vederea turului II şi a viitoarelor confruntări electorale.
Optimism pentru liberalii buzoieni, duminică seară, la prezentarea primelor exit poll-uri, după închiderea urnelor. Un grup destul de numeros de membri PNL s-au adunat la sediul partidului, în aşteptarea rezultatelor sondajelor de opinie. Calificarea candidatului Partidului Naţional Liberal în turul II al alegerilor prezidenţiale nu i-a luat prin surprindere pe membrii organizaţiei de la Buzău.
Membrii organizaţiei Partidului Naţional Liberal de la Buzău se gândesc, deja, la ce au de făcut, în continuare.
Rezultatul obţinut de Klaus Iohannis, la nivel naţional, în primul tur al alegerilor prezidenţiale reprezintă o primă bătălie câştigată, dar liberalii se gândesc deja la celelalte confruntări electorale care îi aşteaptă, în viitorul apropiat.
La fel ca în perioada de precampanie şi de campanie electorală, liberalii spun că sunt mobilizaţi pentru turul II al campaniei electorale. Vor merge în teritoriu pentru a vorbi cu oamenii pentru a le explica ce se poate face în viitorul mandat al preşedintelului Klaus Iohannis, dacă acesta va câştiga alegerile, şi pentru a le arăta că au înţeles ce a vrut electoratul să transmită.

Laurenţiu Marinov/Mihai Vasilescu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ