PANCREATITĂ ACUTĂ HEMORAGICĂ! CAUZA MORȚII PILOTULUI DE LA BOBOC

0
188

Pancreatită acută hemoragică. Acesta e verdictul medicilor legisti dupa efectuarea necropsiei pilotului de 39 de ani de la Boboc. Acesta a fost gasit fara suflare vineri in camera sa de la Scoala de Aplicatie pentru fortele aeriene de la Boboc.

Un pilot în vîrstă de 39 de ani a fost găsit decedat vineri în camera sa din cadrul Școlii de Aplicatie pentru Fortele Aeriene de la Boboc. Cvristian Vasilică, era ofiţer al Escadrilei 903 Elicoptere şi participa la Boboc la un curs de perfecţionare. Astăzi, după efectuarea necropsiei, Serviciul de Medicina Legala din Buzău a anunțat cauza decesului. O pancreatită acută hemoragică.
Atât ancheta procurorilor cît şi cea medicală vor continua. Investigatorii vor trimite probe pentru analize şi la Bucureşti pentru a se afla dacă pilotul suferea şi de alte afecţiuni care au concurat la decesul prematur al aviatorului de 39 de ani. .
În primă fază moartea acestuia a fost pusă pe seama unui infarct miocardic. Cristian Vasilică a pilotat un elicopter la mitingului aerian de la Boboc din acest an Va fi înmormîntat în cimitirul Ghencea Militar.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ