PANSELUŢE, PLANTATE ÎN PRAG DE IARNĂ

2
270

Pregătirile pentru Ziua Națională în municipiul Buzău sunt în toi. Steagurile tricolore au împodobit străzile orașului, se montează scena pe Calea Eroilor, iar repetițiile pentru parada militară s-au desfășurat în cursul zilei de joi. Pe lângă toate acestea, mai mulți muncitori au putut fi văzuţi, plantând panseluțe pe Calea Eroilor, lucru care a atras atenția buoienilor care treceau prin zonă.
Scena de desfășurare a festivităţilor dedicate Zilei Naționale va fi anul acesta,Calea Eroilor, unde vineri se lucra de zor. Muncitori, atât de la salubritate, cât și de la Urbis Serv, curățau zona și plantau panseluțe, lucru care a atras atentia buzoienilor care treceau prin zonă în acel moment și cărora li s-a părut ciudat faptul că se plantează astfel de flori în această perioadă a anului.
Specialiștii de la Urbis Serv însă, vin cu lămuriri. Luna noiembrie este o lună prielnică pentru plantarea acestora, fiind timpul optim pentru aceste tipuri de flori. Puse toamna în pământ, vor putea fi admirate primăvara. Panseluțele, spun specialiştii sunt plante care tolerează bine semi-umbra, iar plantarea lor în această perioadă este prielnică.
Pregătirile orașului continuă pentru evenimentele ce vor urma de-a lungul lunii decembrie. Ziua Națională va fi celebrată pe Calea Eroilor în dimineața zilei de 1 Decembrie, ulterior la ora 16:00, urmând să aibă loc deschiderea Târgului de Crăciun, printr-un concert în Piața Daciei, dar și ceremonia de aprindere a iluminatului de sărbători.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. D-lor politisti chiar nu vede nimeni ca in urma cu un an se asfalta centrul, acum su scos asfaltul si ne-au zgiltiit de am crezut ca blocul nostru ultracentral se prabuseste pe bietele panselute.Intre bloc si pavaj au lasat o distanta de zici ca gresia a fost aruncata din avion…De parca nu este de ajuns ca copacii lemnosi au disparut peste noapte , nu mai avem oxigen luat si de tiganii lui Latea din Movila Oii care de 5 ani sunt cu chirie in blocul nostru , nu respecta normele de convietuire sociala ,ne dau in apartamente larme, zgomote, ne fac viata un iad.Au gipiesuri de localizare persoane si tiganul Atomita Vasile , gasit de politia locala cu acest nume I-a schimbat numele in Tomita Leonard si a vindut cu acte false tiganului Moise Liviu apartamentul 22 , scaraC, blocul E, piata Daciei numarulF.N. Chiar nimeni nu ne poate ajuta sa scapam de acesti nefericiti certati cu legea care pe hol su spart tavanul si ne-au razuit peretii si stau in apartamente fara viza de flotant , cu acte false si se cred mai presus de lege…Va multumesc!

  2. In urma cu ceva ani , partidul national liberal ca si atunci si acum Da sau Partidul Democrat au intrat in biroul primarului si l-au aruncat neglijind ca primarul este ales de cetatenii acestui oras . Acum citeva zile erau pe platou stirnind rumoare …Cu plecarea primarului CIT au fost penelistii ne-au pus sa platim taxe, neintelese atunci si tot de atunci ne-am captusit cu tiganul de la apartamentul 10,Atomita Vasile ,gasit de politia locala ,astazi se numeste Tomita Leonard fost tigan Vasile Simion certat cu legea , nu respecta regulile de convietuire sociala, atentionat de politia locala sa nu mai dea larme ,zgomote in apartamente . Nimeni nu poate lua masuri cu acesti tigani care in bloc ne fac viata un iad? Va multumim!

LĂSAȚI UN MESAJ