PARCARE ÎN CENTRUL ORAȘULUI

0
1324

Primăria Municipiului Buzău continuă proiectele de sistematizare. În plină pandemie, se lucrează intens la amenajarea unei parcări, chiar în centrul orașului, zona în care se înregistrează cea mai mare problemă privind parcarea autoturismelor
Criza locurilor de parcare din centrul municipiului Buzău este pe cale să se rezolve. Primăria a găsit soluţii pentru a asigura cetățenilor care ajung în zona Piața Centrală, locuri de parcare . După ce a desființat stația de autobuz din zona parcului Sfinţii Îngeri cât și stația de taxi, primăria are în plan realizarea unei parcări cu peste 100 de locuri.
Lucrările executate de societatea Urbis Serv, au început deja. Având în vedere faptul că în această perioadă traficul nu este atat de intens, din cauza pandemiei de Covid-19, lucrările se desfășoară relativ ușor. Nu este dat un termen limită pentru finalizarea lucrărilor, dar reprezentanţii primăriei dau asigurări că în cel mai scurt timp buzoienii vor putea beneficia de acestă parcare.
De asemenea, muncitorii de la Urbis Serv au început lucrări și pe strada situată între Primăria Buzău și sediul BCR. La finalul lucrării strada va avea dublu sens.
După finalizarea lucrărilor se va menține același sistem de plată, prin încasatorii Urbis Serv, urmând în cel mai scurt timp să fie introdus sistemul de la parcometru cu cardul sau cash. De asemenea taxa de parcare se va putea achita prin SMS sau folosind o aplicație pe mobil.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ