PARCARE PENTRU SALONUL DE NUNȚI! Doar nuntașii pot parca pe Bd. Bălcescu

0
256

În weekend s-a consumat un nou episod al serialului legat de parcarea înființată în capătul Bd. Nicolae Bălcescu dinspre parcul Crâng.
Poliția Locală și Urbis Serv, societatea care administrează parcarea, au postat bariere, așa cum se poate observa din aceste fotografii, astfel încât buzoienii n-au avut posibilitatea de a parca aici. După ora 15.00, s-a trecut într-o nouă fază, când toate cele 39 de locuri ale parcării au fost închiriate până la ora 23.00 de proprietarul salonului de nunți. S-a ajuns astfel în situația în care după ora 15.00 parcarea era goală, dar taxatorul nu permitea accesul decât celor care veneau la nuntă.
Înființarea unei parcări în capătul Bd. Bălcescu a fost susținută de primarul C-tin Toma. Edilul șef susâină însă că aceasta nu trebuie folosită doar de salonul de nunți.
O parte dintre buzoieni sunt nemulțumiți de faptul că primăria a acceptat înființarea unei parcări în acea zonă în weekend pentru a servi interese proprietarului localului. O altă nemulțumire e aceea că, după înființarea parcării, clienții salonului de nunți au prioritate în fața celorlalți cetățeni.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ