Parcometrele …ca aparatele de cafea

0
29

Scandal în Piața Centrală din pricina roboților…
Parcometrele din zona centrală a municipiului Buzău dau bătăi de cap șoferilor. Pe lângă faptul că nu au locuri suficiente unde să își lase autoturismele, conducătorii auto trebuie să mai îndure și problemele tehnice ale aparatelor de taxare. Iar dacă nu reușesc să obțină tichetele, oamenii reclamă că sunt amendați. Buzoienii s-au revoltat pentru că rămân fără bani și fără tichete dar cu amenințarea că ar putea fi sancționați.
De fapt, la mijloc spun angajații care se ocupă de administrarea parcometrelor, este o problemă de îndemânare și răbdare.
După explicații urmează și proba adevărului…
Introducerea parcărilor cu plată în zona Pieței Centrale a dat naștere unui val de nemulțuimiri având în vedere faptul că în municipiul Buzău există locuri din ce în ce mai puține în care să îți poți lăsa mașina, fără să scoți bani din buzunar. Au existat voci în cadrul Consiliului Local care au solicitat introducerea unei ore gratuite pentru buzoienii care merg la Piața Centrală pentru a-i încuraja pe cetățeni să cumpere de la producătorii locali în schimb administrația locală a ales să le pună bir.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ