PĂRINȚII PROXEȚILOR AU FĂCUT SCANDAL! „Fetele care se prostituează sunt de vină!”

0
267

Circ, cu leşinuri și lacrimi astăzi pe Bd. Nicolae Bălcescu în faţa Parchetului de pe lîngă Judecătoria Buzău. Părinţii a trei tineri reţinuţi pentru proxenetism au acuzat-o pe prostituată că i-ar fi atras pe băieți într-o capcană. Mama unuia dintre cei trei tineri a precizat că adolescenta era chiar nora ei, adică viitoarea soţie a băiatului. Femeia susține că a aflat de la poliţişti că nora ei se prostitua pentru bani.
Cei trei tineri au fost conduşi la parchet, iar mai apoi au fost prezentați judecătorului pentru a se decide dacă se impune arestul preventiv.
Din pricina încărcăturii evenimentului mama unuia dintre tineri a leşinat pe scările parchetului. Nu a fost nevoie de ambulanţă pentru că apropiaţii au intervenit şi au pus-o pe picioare imediat cu ajutorul unui pahar cu apă.
Doi dintre tinerii acuzați de proxenetism au 20, respectiv 22 de ani şi sunt din Țintești, iar al treilea are 24 de ani și e din comuna Gălbinaşi. Alături de cei trei au mai fost prezenţi azi la parchet 15 martori şi patru tinere prostituate, toate minore, trei de 17 ani şi una de 16 ani. Conform procurorilor cei trei tineri proxeneți au cîştigat în jur de 500 de milioane de lei vechi în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016 de pe seama celor trei adolescente.
Florin Zafiu;
Laurenţiu Grozea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ