PARTENERIAT PENTRU DEZVOLTAREA RÂMNICULUI

0
30

Conducerea Consiliului Judeţean Buzău şi cea a Primăriei Râmnicu Sărat au încheiat un acord de colaborare ce conţine cinci obiective principale pentru perioada următoare. Documentul a fost semnat de Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Cârjan, primarul Râmnicului, ambii candidaţi pentru un nou mandat, precum şi de Felix Rache şi Carmen Ichim, din partea Pro România, partid cu care PSD a încheiat o alianţă electorală în vederea alegerilor pentru cele două administraţii.
Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean şi candidat al alianţei PSD Pro România, pentru un nou mandat în fruntea administraţiei judeţului Buzău a semnat împreună cu Sorin Cârjan, primarul Râmnicului un parteneriat pentru dezvoltarea municipiului Râmnicu Sărat. Prezenţi au fost şi partenerii de alianţă de la Pro România, care susţin pentru alegerile de luna viitoare, atât candidatura lui Petre Emanoil Neagu, la şefia Consiliului Judeţean, cât şi pe cea a lui Sorin Cârjan, pentru un al doilea mandat de primar la Râmnicu Sărat. După modelul acordului pe care l-a parafat recent, cu edilul Buzăului Constantin Toma, astăzi, la Râmnicu Sărat, preşedintele Consiliului Judeţean şi primarul Cârjan au stabilit câteva direcţii de colaborare. Protocolul semnat în acest sens include cinci obiective principale asupra cărora cele două administrații se vor concentra în perioada următoare.
Situaţia Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, transformat în spital suport pentru Covid 19, este unul dintre cele mai importante subiecte ale comunității, motiv pentru care, semnatarii au prevăzut la primul punct al înţelegerii, redeschiderea unităţii medicale.
Angajamentul de parteneriat pentru dezvoltarea municipiului Râmnicu Sărat a fost semnat și de reprezentanții Pro România, Carmen Ichim, propusă să devină vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi Felix Rache, preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, care în cazul câştigării alegerilor de alianţa PSD Pro România ar urma să ocupe funcţia de viceprimar al Râmnicului.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ