„PAȘAPOARTELE” S-AU MUTAT LA PREFECTURĂ! Din cauza condițiilor improprii din sediul de pe Chiristigii

0
129

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple din Buzău s-a mutat în casă nouă. Ani de zile, instituția a funcționat într-o clădire neîncăpătoare de pe strada Chiristigii, alături de serviciul permise și înmatriculări auto. În special, pe timpul verii, buzoienii care aveau nevoie de pașaport trebuiau să aștepte ore-n șir pentru a depune documentele. În plus, clienții nu dispuneau de toaletă și nici de condiții decente de așteptare.
Noul sediu de la parterul Prefecturii dispune de trei birouri pentru primirea documentelor. Există spațiu pentru amenajarea celui de-al patrulea birou în caz că va fi necesar. Spațiul din clădirea prefecturii este mai încăpător, dispune de sală de așteptare și chiar de o toaletă.
La inaugurarea noului sediu de la Pașapoarte a participat și primarul Constantin Toma. Edilului i-a fost făcută și solicitarea alocării unui polițist local pentru asigurarea pazei și ordinii în instituție.
Programul de funcționare al Serviciului de Pașapoarte va rămâne neschimbat: de luni până joi între orele 8.30-16.00, iar vineri de la 8.00 la 14.00.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ