PASIONAT DE „SPORTUL REGE”! Preşedintele CJ Buzău, un microbist pur-sânge

0
64

Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, este un microbist înrăit. Conducătorul administraţiei judeţene a depănat recent amintiri legate de primele sale vizite pe stadion şi de cele mai frumoase amintiri petrecute pe arena din Crâng. Anul acesta, Consiliul Judeţean Buzău se va implica activ, după mai bine de 12 ani în viaţa unei echipe de fotbal buzoiene.
Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău este un susţinător împătimit al sportului „rege”. Petre Emanoil Neagu a rememorat recent câteva din cele mai importante momente din fotbalul buzoian, pe care actualul lider al administraţiei judeţene le-a trăit din postura de suporter. Neagu a fost un susţinător al defunctei Gloria Buzău, echipă ale cărei meciuri le-a urmărit constant din peluza stadionului din Crâng.
După dispariţia Gloriei Buzău, Neagu a explicat care sunt principalele motive care au făcut ca administraţia judeţeană să se implice în activitatea celor de la Metalul Buzău, după mai bine de 12 ani în care CJ nu a finanţat cu sume importante vreo grupare din fotbalul buzoian.
Preşedintele CJ Buzău şi-a anunţat prezenţa sâmbătă, pe terenul „Cornel Negoescu”, la meciul dintre Metalul Buzău şi CS Amara, meci care va începe la ora 17:30. Partida contează pentru manşa retur a barajului de promovare în Liga a III-a. În primul meci, buzoienii s-au impus cu 4 la 0 în judeţul Ialomiţa.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ