PATRU DECESE ȘI 24 DE CAZURI COVID-19

0
32

Încă patru buzoieni confirmaţi cu Covid 19 au murit. Aceștia aveau vârste cuprinsă între 65 și 85 de ani și sufereau și de alte boli grave. Două dintre decese s-au înregistrat în rândul persoanelor din cămine pentru persoane vârstnice.
Noi decese la Căminele pentru persoane vârstnice din Buzău. La Centrul pentru persoane vârstnice Haleș a decedat o femeie în vârstă de 68 de ani. În urma confirmării cu SARS CoV-2 , a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru tratament de specialitate, dar în scurt timp a decedat. De asemenea, o pacientă, rezidentă a Centrului pentru persoane vârstnice Alexandru Marghiloman, în vârstă de 71 de ani, a fost confirmată pozitiv în urma testării și internată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Starea de sănătate s-a agravat și a decedat la scurt timp. Alte două femei, în vârstă de 85, respectiv 65 de ani au pierdut lupta cu virusul.
Conform datelor oficiale, furnizate de la Direcția de Sănătate Publică, numărul de persoane confirmate pozitiv Covid-19, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei a ajuns la 2121.În ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 24 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 . Întrucât la acest moment, în județul Buzău, toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienți sunt ocupate, un număr de 150 pacienți confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu.

Iuliana Sîrbescu /Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ