Pegătiţi pentru alegeri

0
66

Autorităţile judeţului Buzău sunt pregătite pentru alegerile şi referendumul national de duminică, 26 mai. Sacii cu buletinele de vot sunt pregătiţi, iar sâmbătă dimineaţă urmează să ajungă la secţiile de votare.
Buzoienii sunt aşteptaţi duminică la vot, iar autorităţile au anunţat că totul este pregătit pentru desfăşurarea procesului electoral, atât pentru alegerile pentru Parlamentul European cât şi pentru referendumul naţional. Buletinele de vot, ştampilele şi documentele prevăzute de legislaţie, urmează să fie distribuite în secţiile de votare din întreg judeţul, în cursul zilei de sâmbătă, a anunţat prefectul judeţului, Carmen Ichim în cadrul unei şedinţe a comisiei tehnice pentru coordonarea activitatilor de organizare a alegerilor.
În judeţul Buzău, duminică, vor fi 426 de secţii de votare unde, peste 380 de mii de alegători sunt aşteptaţi la urne. Cetăţenii sunt chemaţi să să-şi voteze, în funcţie de preferinţele electorale, reprezentanţii în Parlamentul European. Tot duminică alegătorii pot răspunde celor două întrebări pe problem de justiţie, adresate de preşedintele României la referendumul naţional, organizat odată cu alegerile europarlamentare.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ