PENSIILE VIN MAI DEVREME

0
67

Pensionarii vor primi în avans pensiile, toate plățile urmând să fie efectuate săptămâna viitoare, înaintea sărbătorilor de Crăciun. Plata în avans a tuturor pensiilor a fost decisă în ședința de Guvern. Decizia a fost luată astfel încât vârstnicilor să nu le lipsească nimic de pe masa de sărbători.

Veste bună pentru pensionari. Poştaşul va ajunge la uşa lor mai devreme luna acesta. Plata pensiilor a fost devansată, beneficiarii urmând să primească banii în avans pe luna decembrie. Decizia a fost luată pentru ca vârstnicilor să nu le lipsească nimic de pe masa de Crăciun. Plata drepturilor acelor pensionari care primesc pensia prin intermediul poștei va începe cu data de 12 decembrie. Același termen este avansat și în cazul beneficiarilor care primesc drepturile prin conturi bancare.

Pentru ca pensionarii să primească pensia mai repede, reperezentanții Casei de Pensii Buzău au întocmit mai repede toată documentația, astfel încât săptămâna viitoare să se efectueze toate plățile.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ