PENSIONARII S-AU TEMUT SĂ MEARGĂ ÎN STAȚIUNI

0
87

Pensionarii au fost reținuți în ceea ce priveşte achiziționarea biletelor de tratament în stațiuni. Numai jumătate din cele 3000 de biletele alocate în anul 2020, Casei de Pensii Buzău, au fost folosite . Nici începutul anului 2021 nu este prea promițător. De la începutul lunii ianuarie, au fost înregistrate la Casa de Pensii Buzău în jur de 300 cereri, cu 700 mai puține față de aceeași perioadă a anului trecut.
Numărul solicitărilor pentru biletele de tratament, pentru anul 2020, a fost foarte mic în comparație cu anii precedenți. Restricțiile impuse de pandemia de coronavirus și teama de a nu se îmbolnăvi au făcut ca persoanele de vârsta a treia să evite stațiunile balneare, anul trecut. Drept urmare, la Casa de Pensii a fost constată o scădere uriaşă a interesului manifestat de pensionari privind biletele de tratament .
Stațiunile de pe litoralul românesc și cele din zona de munte s-au aflat printre preferințelele persoanelor care au beneficiat de bilete de tratament.
Cele mai multe solicitări au fost pentru Stațiunea Sărata Monteoru, unde au fost emise în jur de 600 pentru bilete de tratament . Majoritatea buzoienilor au preferat această stațiune pentru că este mai aproape de casă și au fost foarte mulțumiți de tratamentul primit și condițiile de cazare în anii precedenți.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ