PENTRU PAVEL, METALUL – ULTIMUL TREN

0
146

Adus de antrenorii buzoieni pentru a umple golul din atacul echipei, cooptarea lui Andrei Pavel nu poate fi decât un câștig pentru schema Metalului.
Asocierea cu intenția de transfer din partea lui Gigi Becali în 2012 nu ține loc de pedigree iar câteodată are chiar rol de balast.
E conștient că Buzăul nu face excepție, un oraș care i-a trimis direct la clubul din Ghencea pe Ilie Stan, Gabi Zahiu, Claudiu Ionescu sau, mai nou, pe Cristian Dumitru. Atmosfera din vestiar descrisă de Mihăeș, fostul coechipier de la Aerostar Bacău e conformă cu realitatea
Și-ar dori ca prin implicarea sa și a noilor colegi să aducă lumea la stadion deși principalul obstacol din teren e invizibilul Coronavirus
Recunoaște cu fair-play că, deocamdată, nu știe prea multe lucruri despre echipa cu care tocmai a semnat. Masivul atacant cunoaște sinteticul buzoian din postura de adversar. În aprilie 2019, a comis penalty-ul din care Ispir a egalat pentru gazde, în prelungiri, când evolua la Foresta Suceava.
Exceptând golurile primei tinereți din Liga1 pentru Ceahlăul Piatra Neamț, singura realizare notabilă din ultima vreme a lui Pavel a fost evoluția de anul trecut din Cupă, în tricoul Sucevei. În 16-imi, din postura de integralist, el și colegii săi au eliminat-o pe Gaz Metan Mediaș, liderul proaspăt detronat din Liga1, antrenat de Edi Iordănescu. În aceeași zi și în aceeași competiție, elevii lui Vali Stan câștigau și ei la limită dar cu divizionara secundă de la Miercurea Ciuc. Parcursul lor istoric avea să fie stopat în optimi de Poli Iași, recenta învingătoare a campioanei CFR Cluj.
La sfârșitul lunii, noul atacant de 1 metru și 86 al Metalului va împlini 28 de ani iar Buzăul pare a fi chiar ultimul tren din cariera sa romanțată.
Un interviu cu antrenorul Vali Stan puteți urmări la finalul Jurnalului de mâne seară.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ