PERCHEZIȚII LA UN HAN DIN ULMENI

0
47

Anchetatorii fac cercetări într-un dosar care vizează o clinică de înfrumuseţare
Polițiștii din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Inspectoratului General al Poliţiei Române au desfășurat la Buzău percheziții în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea mai multor infracțiuni printre care și exercitarea fără drept a unei profesii. Acțiunea s-a desfășurat la Hanul Vânătorilor, condus de tatăl managerului unei clinici din Capitală, unde s-ar fi organizat mai multe proceduri chirurgicale fără drept.
Potrivit Parchetului General, în cursul zilei de 10 iunie procurorii Secției de Urmărire Penală și Criminalistică au dispus efectuarea a 45 de percheziții domiciliare în București și în alte 24 de județe printre care și Buzău. Pe tema acțiunii a vorbit în cadrul unei declarații de presă directorul Direcției de Investigare a Criminalității Economice din I.G.P.R.
La Buzău, perchezițiile au fost desfășurate de către polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice la Hanul Vânătorilor, deținut de tatăl celui care patronează clinica din Capitală.
Potrivit unor informații, polițiștii ar fi ridicat de la han mai multe înscrisuri, ustensile folosite cu ocazia operațiilor de înfrumusețare și sume de bani. Clinica vizată de oamenii legii ar aparține lui Valentin Burada, fiul patronului Hanului Vânătorilor. Vizavi de acțiunea politiștilor, reprezentanții hanului nu au vrut să ofere detalii.
După finalizarea cercetărilor, polițiștii au anunțat că vor conduce la audieri persoanele vizate în anchetă.
Printre cei care au recomandat de-a lungul timpului serviciile din clinica respectivă se numără Bianca Drăgușanu, Mihai Mitoșeru, Loredana Chivu, Ana Maria Prodan și Julia Jianu.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ